الگوگیری از برق منطقه‌‌ای یزد در ارتقای خلاقیت کارکنان سازمان ها

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در نخستین کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان که به صورت ویدیوکنفرانسی برگزار شد، در خصوص طرح ملی ایجاد مرکز خلاقیت و کار تیمی در این شرکت توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، ابوالفضل اسدی در این نشست در خصوص ارائه پیشنهاد ایجاد […]

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در نخستین کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان که به صورت ویدیوکنفرانسی برگزار شد، در خصوص طرح ملی ایجاد مرکز خلاقیت و کار تیمی در این شرکت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، ابوالفضل اسدی در این نشست در خصوص ارائه پیشنهاد ایجاد مرکز خلاقیت و کار تیمی در استان خاطرنشان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، مهارت‌های خلاقیت، حل مسئله و کار تیمی در صدر فهرست مهم‌ترین مهارت‌های کسب و کار قرار داشته و بررسی شناسنامه مشاغل کارکنان صنعت برق استان بیانگر این است که ۷۹ درصد شغل‌ها به خلاقیت و حل مسئله و ۶۸ درصد مشاغل نیز به هماهنگی و کار تیمی نیاز دارند.

وی تصریح کرد: مطالعات طراحی مرکز خلاقیت و کار تیمی شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، توسط معاونت منابع انسانی این شرکت طی مراحل متعددی از جمله بررسی و تعیین ضرورت ایجاد مرکز خلاقیت با رویکرد کار تیمی، طراحی مدل و سنجش وضعیت خلاقیت سازمانی بر بستر کار تیمی در صنعت برق، بررسی توجه صنعت برق به خلاقیت سازمانی، بررسی تئوری‌ها و مدل‌ها از طریق تحلیل متاسنتز، مطالعه فعالیت سازمان‌های موفق دنیا در زمینه نوآوری و خلاقیت، تحلیل داده بنیاد برای طراحی مدل و طراحی الگوی اداره مرکز خلاقیت و کار تیمی انجام شده است.

اسدی خلاقیت را نیروی محرکه بهره‌وری سازمانی دانست و یادآور شد: تدوین و به‌کار‌گیری رویکرد‌های محرک خلاقیت، صنعت برق و کارکنان آن را به سمت رشد بهره‌وری سوق خواهد داد و نظام‌مند نبودن رویکرد‌های خلاقانه بر بستر کار تیمی می‌تواند باعث ایجاد چالش در این صنعت شود.

وی به‌کارگیری ابزار و روش‌هایی از جمله برگزاری کارگاه‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی، آزمایشگاه‌های نوآوری و اتاق‌های بازی و خلاقیت را سبک برخورد شرکت‌های بزرگ دنیا دانست که طی این روش‌ها سعی می‌شود ایده‌ها و نوآوری‌های کارمندان این شرکت‌ها بروز داده شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد همچنین شناسایی و ارزیابی ابعاد ساختاری و محتوایی موثر بر ساختار مرکز خلاقیت و کار تیمی، تعیین ماموریت و اهداف، تعیین فرایند‌های محوری، تعیین فعالیت‌ها و وظایف و الگوی پیشنهادی اداره این مرکز را از اقداماتی عنوان کرد که در طراحی آن اجرا شده است.

گفتنی است در این نشست، ارتقای خلاقیت کارکنان سازمان‌های استان با الگوگیری از رویکرد اجرا شده در شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در دستور کار کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان قرار گرفت.