افزایش ظرفیت پست شهرستان خفر

دکتر مهدی توکلی معاون بهره برداری و سخنگوی شرکت برق منطقه ای استان فارس از افزایش ظرفیت ایستگاه ۶۳.۲۰ کیلوولت خفر  از ۴۵ مگاولت امپر به ۶۰ مگاولت امپر خبر داد و اظهارداشت : این افزایش ظرفیت به منظور جوابگویی به رشد بار و افزایش مصرف مشترکین منطقه و تامین نیازهای جدید  و نیز افزایش […]

دکتر مهدی توکلی معاون بهره برداری و سخنگوی شرکت برق منطقه ای استان فارس از افزایش ظرفیت ایستگاه ۶۳.۲۰ کیلوولت خفر  از ۴۵ مگاولت امپر به ۶۰ مگاولت امپر خبر داد و اظهارداشت : این افزایش ظرفیت به منظور جوابگویی به رشد بار و افزایش مصرف مشترکین منطقه و تامین نیازهای جدید  و نیز افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای فارس ، دکتر توکلی با یاد اوری لزوم صرفه جویی و مصرف بهینه برای گذر از تابستان پیش رو و عبور از نقطه اوج مصرف افزود: علاوه بر اینکه همواره مصرف بهینه می بایست مد نظر باشد و در همه سطوح رعایت شود با مدیریت بار و افزایش ظرفیت برخی از پست ها نیز می توان به عبور از روزهای گرم سال کمک کرد.

وی با بیان اینکه پهنه های صنعتی و مشترکان کشاورزی در جنوب استان فارس و شهرستان خفر نیاز به تامین برق پایدر در همه روزهای سال به ویژه در روزهای گرم تابستان یدارند افزود: این تغییر در پست ۶۳.۲۰ خفر میتواند پاسخگوی نیازهای منطقه باشد.

معاون بهره برداری و سخنگوی شرکت برق منطقه ای استان فارس اضافه کرد :  با توجه به افزایش دمای هوا و تداوم آن در روزهای آینده، صرفه جویی در میزان مصرف برق توسط مشترکین ضرورت دارد. صنعت برق  یکی از صنایع زیربنایی است و  تمام تلاش خود را جهت تأمین برق مطمئن و پایدار در دستور کار دارد  و از هیچ کوششی جهت جلب رضایت مشترکین دریغ نخواهد شد.

به گفته وی ، همکاری مشترکین در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، تجاری، اداری و خانگی در برنامه‌های مدیریت مصرف برق سال ۱۴۰۰ بسیار ارزشمند است و انتظار می رود با تداوم این همکاری اوج مصرف تابستان ۱۴۰۰ بدون مشکل جدی سپری شود.

دکتر توکلی سخنگوی شرکت برق منطقه ای فارس در عین حال  نسبت به افزایش مصرف برق در تابستان پیش رو هشدار داد و افزود: به دلیل کاهش میزان بارندگی ها طی زمستان سال گذشته و بهار امسال و فرارسیدن گرمای زودرس، با افزایش مصرف برق مواجه هستیم.

این مقام مسوول ،  تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی ۲۴ درجه، عدم استفاده از وسایل برقی پُرمصرف در ساعات پیک بار( ۱۲ تا ۱۷ ) و (۱۹ تا ۲۳ )، استفاده از نور طبیعی روز و عدم استفاده از لامپ های پرمصرف برای تأمین روشنایی را موثرترین راهکارها برای رعایت الگوی مصرف و کاهش هزینه برق مصرفی دانست .